Forside Godt Bryg God MadCarsten og CarstenLaks dampet i ølNyåbnet ølølsmørØlnaise og pølserSkålEn kasse blandetLimfjords porter

Godt Bryg God Mad

Boganmeldelse af Kjeld Koplev i Politiken 13.01.2013: :

Når øl gør godt

For ølignoranter, der kan huske dengang det danske ølmarked blot bestod af nogle kasser med Carlsberg og nogle varianter med Tuborg er der godt nyt i denne kombination af øl-kogebog og øl-leksikon. Carsten Kyster disker op med en mængde gode retter krydret med øl og Carsten Berthelsen diverterer med nyttige opslag om ølsorter og fornuftig omgang med øl ved middagsbordet. 'Man føler sig konstant i gode hænder og drømmer måske om ad åre at få tid og appetit til at smage på alle de mange spændende ølsorter', som de to gange Carsten præsenterer.

Ih, hvor var det et dejligt projekt. De to herrer Carsten og Carsten, forstår virkelig at få stemningen ind i huset, og når de slår sig sammen i køkkenet, går det hele bare op i en højere mere velsmagende enhed.