Forside KryddersnapsePå rov efter de bedste råvarer i naturenSnaps på aspargesrodValnødder til klargøres til snaps på skallerneBruchetta med dyrekølle, passer perfekt til porsesnaps og julefrokostenRibssnapsHjem til snapseværkstedetHvidløgssnapsGræskargnocchi med kantareller er oplagte til en kantarelsnaps efter en dejlig efterårstur i skovenBlekingskaSnaps til flere lejlighederCoxorangesnaps

Kryddersnapse - og hvad dertil hører

Boganmeldelse af Kjeld Koplev i Politiken 09.03.2014: :

Snaps – en lagret mundfuld

En af de gode ting ved snapsefremstilling er, at den ofte fordrer lange vandreture i naturen, når der skal findes bær og planter til at krydre snapsene med.' Det formidler 'Maria P.s lækre fotos' fremragende i denne bog og snaps – og den mad, der hører til. 'I alt rummer bogen 90 opskrifter. 60 nye snapseopskrifter og 30 madopskrifter.'

Bogen er udgivet på L&R